A PANYOLAFESZT legjobb házi pálinkája

 

Jól sikerült a szilvapálinkája? Dicsérik az almapálinkáját? Birspálinkát vagy meggyet is főzetett tavaly? Vagy van esetleg eldugott, több éves pálinkája, amire büszke? Nevezze be házi pálinkáját a Házi pálinkák versenyére, hogy Öné legyen az elismerés és megnyerhesse a fesztivál főtámogatója, a Panyolai Szilvórium Zrt. által felajánlott értékes díjak egyikét.

 

Nevezését három kategóriában várjuk:

Legjobb szatmári szilvapálinka
Legjobb almapálinka
Legjobb egyéb gyümölcs pálinka (birs, meggy, cseresznye, stb.)

A fődíjért idén is a legjobb szilvapálinka indulhat, de értékes jutalmat kap a legjobb almapálinka, illetve a legjobb egyéb gyümölcs kategóriába benevezett pálinka is. A versenyen bérfőzetett pálinkák vehetnek részt. A pálinkamintákat Panyoláról és Szatmár-Bereg területéről várjuk. Hozzon el 3 dl-t a pálinkájából és adja le 2019. augusztus 02-án, pénteken 12:00 óráig a panyolai Polgármesteri Hivatalba, illetve 12:00 órától 20:00 óráig a Fesztivál tér Információs standjánál.

A zsűri tagjai:

hamarosan

Eredményhirdetés
A XIV Panyolafeszten 2019. augusztus 3-án szombaton 17.00 órakor a Gömbjuhar kisszínpadon.

A díjakat a Panyolai Szilvórium Zrt. ajánlotta fel.

FŐZDELÁTOGATÁS PANYOLÁN

 

A fesztivál résztvevői ellátogathatnak a település határában működő országos hírű pálinkafőzdébe, ahol megismerhetik a Panyolai Pálinkák készítésének menetét és az Öreg-Túr partján álló, Panyolai Elixír Házban megkóstolhatják a mintegy 30 féle kézműves Panyolai Pálinkát.

 

A XIV. Panyolafeszt alatt kétórás turnusokban várjuk szeretettel vendégeinket kóstolóprogramjainkra: augusztus 02-án pénteken 16.00 és 18.00 kezdettel, augusztus 03-án szombaton 12.00, 14.00, 16.00 és 18.00 kezdettel.

Panyolai Szilvórium Zrt.
Tel.: 06 30 937-1374
4913 Panyola, Szilvórium tanya 1.
E-mail: marketing@panyolai.hu
www.panyolai.hu