cropped-panyolafeszt2024-plecsni.png

Panyolai Szilvórium Főzdelátogatás a PanyolaFeszten

Fedezd fel Magyarország egyik legszebb fekvésű pálinkafőzdéjét, a Panyolai Szilvórium Zrt.-t!

Ha érdekel a pálinkafőzés  világa, akkor a főzdelátogatásunk egy igazán különleges kaland lesz számodra.

 

Időpontok
2024. augusztus 3. (péntek), 15:00 órától
2024. augusztus 4. (szombat ), 15:00 és 16:00 órától

Helyszín
4913 Panyola, Szilvórium tanya 1.

Várunk szeretettel a Panyolai Szilvórium Zrt. főzdelátogatásán! Fedezd fel velünk az igazi gyümölcspárlat készítés izgalmas világát és ismerkedj meg a kuriózumokkal teli pálinkafőzde mesés történelmével! Érdeklődni és jelentkezni: info@panyolai.hu

A főzdelátogatás során lehetőséged lesz megismerni a pálinkafőzés varázslatos világát, és betekintést nyerni a pálinkakészítés titkaiba. Kísérd végig a gyümölcs útját a fától a palackig, miközben szakértő vezetőnk segít megismerni a folyamat minden apró részletét. 

A Panyolai Szilvórium Zrt. mesébe illő, legendás történetét is felfedezheted, így egy igazán emlékezetes élménnyel gazdagodhatsz.

Különleges kuriózumokkal is találkozhatsz a főzdelátogatás során. Megismerheted a „Nemtudom” szilvafajtát, mely csak itt terem ilyen minőségben. Ráadásul a Panyolai Pálinkafőzde több mint 50-féle kézműves pálinkával büszkélkedhet, így igazi pálinkakincsekre lelhetsz.

Várunk szeretettel a PanyolaFeszt Panyolai Szilvórium Zrt. főzdelátogatásán!

Fedezd fel velünk az igazi gyümölcspárlat készítés izgalmas világát és ismerkedj meg a kuriózumokkal teli pálinkafőzde mesés történelmével!

Panyolai Szilvórium Zrt.
4913 Panyola, Szilvórium tanya 1.
info@panyolai.hu