A PANYOLAFESZT legjobb házi pálinkája

Jól sikerült a szilvapálinkája? Dicsérik az almapálinkáját? Birspálinkát vagy meggyet is főzetett tavaly? Vagy van esetleg eldugott, több éves pálinkája, amire büszke? Nevezze be házi pálinkáját a Házi pálinkák versenyére, hogy Öné legyen az elismerés és megnyerhesse a fesztivál főtámogatója, a Panyolai Szilvórium Zrt. által felajánlott értékes díjak egyikét.

Nevezését három kategóriában várjuk:

  • Legjobb szatmári szilvapálinka
  • Legjobb almapálinka
  • Legjobb egyéb gyümölcs pálinka (birs, meggy, cseresznye, stb.)

A fődíjért idén is a legjobb szilvapálinka indulhat, de értékes jutalmat kap a legjobb almapálinka, illetve a legjobb egyéb gyümölcs kategóriába benevezett pálinka is.

A versenyen bérfőzetett pálinkák vehetnek részt. A pálinkamintákat Panyoláról és Szatmár-Bereg területéről várjuk. Hozzon el 3 dl-t a pálinkájából és adja le 2016. augusztus 05-én, pénteken 12:00 óráig panyolai Polgármesteri Hivatalba, illetve augusztus 05-én 12:00 órától 20:00 óráig a Fesztivál tér Információs standjánál.

Zsűri tagok:

  • Preku Gyula, a kokadi pálinkafőzde tulajdonosa, felelős üzemvezetője, az Országos Pálinka Lovagrend tagja
  • Gönczi Károly, házi pálinka verseny bíró, a zsűri elnöke, Kisújszállás
  • Orosz Attila, NAV
  • ifj. Simon László, a Panyolai Szilvórium Zrt. felelős üzemvezetője, pálinkaverseny bíró
  • Dr. Cservenyák László, a mátészalkai Szatmári Múzeum igazgatója, a Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend tagja

 

Eredményhirdetés: A 11. Határmenti Világzenei Fesztiválon 2016. augusztus 6-án szombaton 17.00 órakor a Gömbjuhar kisszínpadon. A díjakat a Panyolai Szilvórium Zrt. ajánlotta fel.

 

KUPICA

címoldal-2

A fesztivál résztvevői ellátogathatnak a település határában működő országos hírű pálinkafőzdébe, ahol megismerhetik a Panyolai Pálinkák készítésének menetét és az Öreg-Túr partján álló, Panyolai Elixír Házban megkóstolhatják a mintegy 30 féle kézműves Panyolai Pálinkát.

A XI. Panyolafeszt alatt kétórás turnusokban várjuk szeretettel vendégeinket kóstolóprogramjainkra: augusztus 5-én pénteken 16.00 és 18.00 kezdettel, augusztus 6-án szombaton 12.00, 14.00, 16.00 és 18.00 kezdettel.

Panyolai Szilvórium Zrt.
tel.:06/30-937-1374
e-mail: marketing@panyolai.hu

www.panyolai.hu