A fiatal csapat pár éve még csak külső szemlélője volt a fesztiválnak, aminek a feelingje, hangulata, pörgése teljesen magával ragadta őket. Majd elhatározták, hogy ők is szívesen bekapcsolódnak ebbe a lüktetésbe és hozzájárulnak a fesztivál kulináris élményeihez. Mivel volt egy kis gasztronómiai múltjuk és szerették az ízek kavalkádját, ezért belevágtak az egyszerű grillételek készítésébe, „hagyományos ételek új köntösben”jelszóval. Így született meg a Kétpofa kajálda, ahol két sógor fogott össze, hogy megannyi finomságot kínáljon a PanyolaFeszt vendégeinek. A dizájn pedig, „mivel szeretjük kis hazánkat és annak hagyományait, a nagyszüleink konyháját jelenítjük meg”- mesélte a két fiú.Mind az ételek, ízek és a hely hangulata remek párosítás, tökéletesen egybevág a fesztivál szellemiségével, így a népszerűséggel sem volt soha gondjuk.