Közel 20 fajta házi sütemény az almásporlós, szilvalekváros zserbó és házi szörp társaságában A két panyolai barátnő fontosnak tartotta, hogy egyedi, házi készítésű termékkel jelenjenek meg a PanyolaFeszten, amely a település és a nagymamáik ízvilágát idézik meg a süteményen keresztül. Így jött az ötlet 11 évvel ezelőtt, hogy a hagyományos tésztáikkal a nagyobb közönséget is megismertessék. Az első év nagy sikere miatt folytatták tovább. A recepteket édesanyáiktól és a nagyiktól tanulták meg és lesték el, hiszen Panyolán még ma is elmaradhatatlan a vasárnapi asztalról az édes finomság. Régi, tradicionális sütiket kínálnak a mai kornak megfelelően némelyiket már új köntösbe bújtatva. Házi készítésű termékekkel dolgoznak, az alapanyagok a saját kertjeikből, feldolgozásaik, úgy mint a szilvalekvár, aszalványok, dió, méz, tojás. Az idei XIII. PanyolaFeszten is majdnem 30 fajta süteményt kóstolhatnak meg az ide érkezők. Legkedveltebbek a szilvalekvárral, dióval, aszalvánnyal, túróval és mákkal töltött finomságaik.